Czesć,odpowiadam dopiero teraz-pracy nawał...
Naprawdę nie ma dużo roboty jesli dobrze przypilnujesz sprawy we warsztacie .
Jesteśmy jako Polska w Unii Europejskiej i musimy z naszymi instalacjami gazowymi spełnić wymogi unijne-certyfikaty,homologacje i inne sprawy...Jesli to wszystko masz-RDW nie ma prawa zakwestionować Twojej instalacji,zakładajac że żaden pan Stachu w zakładziku w stodole tego nie robi
Co do śrubek i wkrętów napisałem to z przymrużeniem oka ,wiadomo zeby nie wystawały 5cm poza opaske-wiem jak czasem potrafią załozyć gdyż z LPG juz troche czasu mam do czynienia
Tutaj >>klik<< masz wypis z RDW n/t instalacji,co powinno być założone i mniej wiecej jak...Zauważ ze jest tam wymieniona dyrektywa unijna 2007/46/EG w której sa zawarte normalizacje unijne,dotyczy również LPG (tłumaczenie)
Podaje Ci też skan dokumentu rdw n/t polskiej instalacji tu w Holandii
Co jeszcze moge...Hmmmm,może wpis z jednego forum:
Erik
Hier in het zuiden zit een populaire in Eindhoven, maar bij jou in de buurt zal er ook wel een goede (prijs/kwaliteit/service) zitten. Misschien wel in Duidsland.
In Polen kan het ook, maar dan moet je wel opletten dat de gasinstallatie, inclusief leidingen en koppelingen, aan alle E-normen voldoen.
Dutchje
In Polen kan het ook, maar dan moet je wel opletten dat de gasinstallatie, inclusief leidingen en koppelingen, aan alle E-normen voldoen.
En reken natuurlijk ook de benzine heen... :uh-uhh:
setsunakaede
Die kosten verreken je met de goedkope wodka die je mee terug neemt
Stag 300 spełnia wszystkie normy,więc problemu nie ma
pzdr
@Edit
Tutaj chłopaki tez opisują -> jak zakładali w Polsce gaz do Beemek
Naprawdę nie ma dużo roboty jesli dobrze przypilnujesz sprawy we warsztacie .
Jesteśmy jako Polska w Unii Europejskiej i musimy z naszymi instalacjami gazowymi spełnić wymogi unijne-certyfikaty,homologacje i inne sprawy...Jesli to wszystko masz-RDW nie ma prawa zakwestionować Twojej instalacji,zakładajac że żaden pan Stachu w zakładziku w stodole tego nie robi
Co do śrubek i wkrętów napisałem to z przymrużeniem oka ,wiadomo zeby nie wystawały 5cm poza opaske-wiem jak czasem potrafią załozyć gdyż z LPG juz troche czasu mam do czynienia
Tutaj >>klik<< masz wypis z RDW n/t instalacji,co powinno być założone i mniej wiecej jak...Zauważ ze jest tam wymieniona dyrektywa unijna 2007/46/EG w której sa zawarte normalizacje unijne,dotyczy również LPG (tłumaczenie)
Podaje Ci też skan dokumentu rdw n/t polskiej instalacji tu w Holandii
Co jeszcze moge...Hmmmm,może wpis z jednego forum:
Erik
Hier in het zuiden zit een populaire in Eindhoven, maar bij jou in de buurt zal er ook wel een goede (prijs/kwaliteit/service) zitten. Misschien wel in Duidsland.
Dutchje
En reken natuurlijk ook de benzine heen... :uh-uhh:
setsunakaede
Die kosten verreken je met de goedkope wodka die je mee terug neemt
Stag 300 spełnia wszystkie normy,więc problemu nie ma
pzdr
@Edit
Tutaj chłopaki tez opisują -> jak zakładali w Polsce gaz do Beemek